Logopedistenpraktijk Nelogos: logopedie voor jong en oud

Communicatie is uiterst belangrijk. Bepaalde stoornissen kunnen vlotte communicatie echter hinderen. Een logopedist kan u helpen bij het aanpakken van deze problemen. Bent u op zoek naar een logopedist in de omgeving van Gent voor u of uw kind? Vertrouw dan op de ondersteuning van Logopedistenpraktijk Nelogos. Contacteer ons telefonisch en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

 

Het team van Logopedistenpraktijk Nelogos heeft jarenlange ervaring en is vertrouwd met uiteenlopende stoornissen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in de behandeling van stem-, taal- en spraakstoornissen (zoals articulatieproblemen, afasie en dysfagie). Ook voor het aanpakken van schrijf-, reken- en leesproblemen (dyslexie, dyscalculie en dysorthografie) kunt u bij ons terecht. Zowel volwassenen als kinderen zijn bij ons welkom: wij bieden begeleiding voor alle leeftijdsgroepen.

 

Wij luisteren graag naar uw wensen, zowel bij de behandeling van de stoornis als bij het praktische aspect. Een persoonlijke manier van werken komt bij ons dan ook op de eerste plaats. Tijdens een intakegesprek wordt uw stoornis besproken. Vervolgens bieden wij u tijdens verdere afspraken begeleiding op maat van uw situatie. Indien nodig werken wij ook samen met uw huisarts voor een optimale oplossing.

Zet de eerste stap naar een verbeterde dagelijkse communicatie. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken bij Logopedistenpraktijk Nelogos? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij proberen uw afspraak in te plannen op een tijdstip van uw voorkeur. Bel ons: wij helpen u graag verder met logopedie in Gent.